Site din poliuretan pentru balastiere

Site din poliuretan pentru balastiere, cariere si in general toata industria care foloseste sortarera agregatelor sau altor materiale abrazive. Avantajul sitelor de poliuretan fata de sitele metalice este ca acestea se uzeaza mai greu. Sitele de poliuretan rezista de pana la 10 ori mai mult decat sitele din sarma. La aceste site se acorda garantie in functie de materialul sortat.

Desi reprezinta o investitie mai mare la inceput, costurile raportate la cantitatea de material sortat, sunt mai reduse.
Sitele din poliuretan se pot monta pe aproape orice ciur fara modificari, dar in anumite cazuri sunt necesare modificari.

Sitele din poliuretan beneficiaza de garantie PRO RATA TEMPORIS. Perioada de garantie se stabileste in functie de materialul sortat.
Timp de livrare redus aproximativ 7 zile de la data comenzii

In functie de sistemul de prindere al sitelor pe ciur sitele din poliuretan se pot imparti in doua categorii.

Site din poliuretan POLYTEND

Site poliuretan POLYTEND

Sitele din poliuretan tip POLYTEND se pot monta pe ciururi cu intindere laterala fara nici o alta modificare a ciurului. Ele se pot monta pe ciururi care au sisteme de intindere laterala cat si longitudinala. Sitele cu intindere sunt ramforsate in interior cu cabluri de otel.

Sitele din poliuretan se pot executa cu ochiuri patrate sau dreptunghiulare incepand de la 0.8mm pana la 115mm. Ochiurile dreptunghiluare se pot aseza fie latura mare a ochiului paralela cu sensul de curgere al materialului fie perpendiculara pe acesta.

Sitele sunt produse in Romania, timpul de executie fiind foarte scurt.

 

 

Site din poliuretan modulare tip POLYCLIP

Site poliuretan panouri modulare

Sitele din poliuretan formate din panouri modulare prezinta cateva avantaje fata de sistemul clasic de intindere. Datorita faptului ca aceste panouri sunt prinse individual pe suportii ciurului sitele nu prezinta risc de rupere (sitele nu bat pe ciur). In acelasi timp daca unele panouri s-au uzat se inlocuiesc doar acele panouri fara a necesita schimbarea intregului etaj. Prin prisma faptului ca aceste site sunt bine fixate pe suportul ciurului suprafata formata de sitele montate este plana (nu necesita bombeu ca la sitele intinse lateral) si in acest fel materialul sortat nu mai prezinta tendinta de a se dispersa pe margini.

Sitele se pot monta pe orice ciur, dar nu fara modificari, decat in cazul in care ciurul a fost proiectat pentru a se monta pe el panouri modulare din poliuretan. Putem livra intreg sistemul de site si accesorii pentru prinderea lor cat si suportii metalici pe care se vor monta acestea.